Een huis kopen in Duitsland

De huidige economische situatie in ons land ziet er niet geweldig uit. En het ziet er naar uit dat het ook niet snel zal gaan verbeteren. Ouderen moeten er flink op gaan inleveren, alles wordt duurder en dat terwijl het loon niet zozeer stijgt.

Een huis kopen in Nederland
Veel mensen besluiten wanneer ze een goede, stabiele baan hebben om een huis te kopen. Dit omdat het uiteindelijk lage vaste lasten oplevert, en vaak ook omdat het een soort erfenis is die je aan je kinderen door kunt geven. Toch is een huis kopen in Nederland ook redelijk nadelig. Je hebt weinig bewegingsvrijheid en hebt wel die hoge lasten, inclusief rente. Verder zijn de huizen in Nederland redelijk klein in vergelijking met wat je er voor terug krijgt.

Dus.. Koop een huis in Duitsland

Een huis kopen in Duitsland
De grens tussen Nederland en Duitsland is niet heel erg groot, hij bestaat eigenlijk vrijwel niet. Het is dus niet gek dat veel Nederlanders besluiten om een huis te kopen net over de grens bij Duitsland. Zeker niet als ze hun hele leven al dicht bij de grens hebben gewoond. Een onzichtbaar lijntje over en je geld is in plaats van een rijtjeshuis, ineens een vrijstaande woning waard! Verder kan je er dus ook voor kiezen om een zelfde formaat huis te nemen als je in Nederland zal kopen, waardoor je iedere maand flink geld bespaard.

Ben je benieuwd naar huizen in Duitsland? Kijk dan eens op www.hollandimmocenter.nl, een site waar de mooiste huizen net over de grens aangeboden worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *