Huis te koop in Duitsland

Veel mensen zetten hun huis te koop in Dutsland. Wanneer het huizen betreft die net over de grens liggen, zijn er opvallend veel Nederlanders geïnteresseerd. Dat is overigens helemaal niet zo raar. Zowel de huizen op zichzelf als het wonen in Duitsland zijn namelijk erg aantrekkelijk. Wil je weten waarom? Dat vertellen we hieronder.

Goedkopere huizen
Geld is voor veel mensen een belangrijke drijfveer. Vandaar ook dat veel mensen bij oostmakelaardij.nl komen met bovengemiddelde interesse in een huis kopen in Duitsland. De huizen bij onze buren zijn namelijk niet alleen van betere kwaliteit en ruimer opgezet; ze zijn ook nog eens een stuk goedkoper. Woon je in Nederland in een twee-onder-eenkap woning? Voor hetzelfde geld heb je in Duitsland een vrijstaand huis met ruime tuin en eigen oprit.

Financiële voordelen
Wonen in Duitsland heeft overigens nog andere financiële voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat de BTW in Duitsland slechts 6 procent is? Ook het dagelijkse leven zoals boodschappen doen en benzine tanken is veel voordeliger dan in Nederland. Oostmakelaardij.nl heeft met grote regelmaat een huis te koop in Duitsland en ook in dat geval kun je profiteren van veel voordelen. Als je een huis in Duitsland koopt, kun je bij de overheidsbank lenen tegen een zeer aantrekkelijke rente. Zo’n lage rente zul je in Nederland in ieder geval niet snel tegen komen. Blijf je wel gewoon in Nederland werken? Dan kun je de hypotheekrente gewoon blijven aftrekken. Ook de Kosten Koper liggen stukken lager in Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *