Wonen in Duitsland, het grote geheim!

Steeds meer Nederlanders doen het. Toch zijn er ook zat Nederlanders die er nog nooit van gehoord hebben. Emigreren naar Duitsland. Want waarom zou je in godsnaam naar het Oosten verhuizen als je ook lekker in Nederland zou kunnen blijven wonen? Wij leggen het in dit artikel uit.

Goedkope huizen
De huizen in Nederland zijn best wel duur. Voor rond de twee ton heb je in het midden van Nederland misschien een (klein) rijtjeshuis. Met een beetje pech is het huis nog oud en slecht onderhouden ook. Nu is het wel zo dat de huizen in Duitland een flink stuk goedkoper zijn. Zo heb je voor weinig geld al een vrijstaand huis. Voor een ton of twee tot drie heb je al een heerlijk vrijstaand huis in een rustige omgeving. Heerlijk om je pensioen in uit te zitten.

Maar dan moet ik dus gaan wonen in Duitsland?
Veel mensen zien op tegen het wonen in Duitsland. Ze denken dat ze dan snel het contact met hun familie verliezen of ineens in een hele Duitse omgeving komen. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Bedenk maar eens hoeveel Nederlanders er al bij de grens wonen. Al deze mensen kunnen door een paar kilometer te verhuizen duizenden zo dan niet tienduizenden euro’s besparen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel leuk om te zeggen dat je in Duitsland woont of er een vakantiehuisje hebt.

Ben je dus ook benieuwd naar huizen in Duitsland? Kijk dan eens op de site van hollandimmocenter.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *